^^,
archives

Archive for

Hepi Birthday Ikram!

huhu ..salam…n Happy birthday to Khairul ikram, my coursemate in PGS..dah tua akhirnye adik neh ye..hoho..kitorg tlh plan utk mkan kek after kelas (ekcelli quiz) structural geology Mr Askury…lepas je kuiz, tkah ,syie, dan GA masok dgn kek tiramisu dan sume org nyanyi lgu epi bufday to ekram…semuge pjg umo n murah rezki ye ikram…semuge … Continue reading

Satu hari yg best..

Today was a great day…penat2…tp best..mcm2 event ade harini…pagi2 lagi sy dan tikah dah bgun awal untuk masok pertandingan menghias sandwich sempena V2 family day…dahlerr lapar, kene plak sandwich tu nmpk sedap dan lazat…hohoho~…tp x menang jugak..mgkin kurang experience lagi walaupun tikah dulu masok puteri Islam ade pertandingan ni . ..lpas tu kami main plak … Continue reading

GYM

Salam…selamat sejahtera semua, sy baru blk dr gym kat utp ni..buat pertama kalinye sy mencecah kaki ke gym utp, sebenarnye ceritenye mcm ni, ptg td  kami nak pergi main basketball dengan kwn2 coursemates kt sports complex..tapi tanpa diduge, hujan turun dgn lebatnye.. .. hasrat kami pon x kesampaian,,tapi oleh kerana dah alang2 sampai, kami pun … Continue reading

Sepahit Madu… :)

Sepahit Madu Oleh `Izzat Anwari bin Hasni “Awak sudi jadi isteri kedua saya?” tanya Fikri tegas dan yakin. Tiba-tiba mata Fatimah merah, air mata mula bergelinang di kelopak bawah. “Tak sangka awak sudah beristeri! Awak jahat! Sanggup mempermainkan hati saya. Awak ingat saya tiada maruah? Hah!” pekik Fatimah dengan suara tersekat-sekat. Mata Fikri liar melihat … Continue reading

Kepada semua annisa , jom baca….

Perempuan satu anugerah 1. Doa perempuan lebih makbul daripada lelaki kerana sifat penyayangnya yang lebih kuat daripada lelaki. Ketika ditanya kepada Rasulullah s.a.w. akan hal tersebut, jawab Baginda s.a.w., “Ibu lebih penyayang daripada bapa dan doa orang yang penyayang tidak akan sia-sia”. 2. Apabila seseorang perempuan mengandung janin dalam rahimnya, maka beristighfarlah para malaikat untuknya. … Continue reading

Dijodohkan di syurga..

Bersumber dari Raja’ bin Umar An-Nakha’i, dia pernah bercerita: “Dahulu di kota Kufah tinggallah seorang pemuda tampan rupawan yang tekun dan rajin beribadat, dan dia termasuk salah seorang ahli zuhud. Suatu hari pemuda itu singgah di kalangan kaum An-Nakha’ dan di sana dia bertemu dengan seorang gadis yang cantik. Sejak melihatnya pertama kali, dia pun … Continue reading

luahan hati..pewwittt~

salam… rsenye mcm nk membebel sket dlm blog ni…knpe tah arini rase cam sayu2 plak..tak tawu la…biase la  manusia ade mase hepi ade mse sedih…sedih x tntu psal..pyh jgk…mgkin terlalu byk ketawa kot… .kdg2 rAse diri ni mmg hampeh gler…time senang, lupe pd pencipta, bila susah baru nak berdoa pulun2….malu la sket oiii..haizz…knpe2 la jd … Continue reading

panas

panas Continue reading

selamat berusaha!

Assalamualaikum n hai sume…lame dah x bkk blog ni sjak mule2 ditubuhkan… .hurm~…pejam celik pejam celik dah bulan 4 dah…exam is just around the corner…event pon x abes2 ag.huhu~..( busy la kunun) cume nak ucapkan gudluck n selamat berusaha kpd sume student2 seantero dunia yang akan / sedang amek exam ni…mudah2an di permudahkan..berusahalah ye!..Gammbate! kpd … Continue reading

April 2010
M T W T F S S
« Dec   May »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Blog Stats

  • 5,328 hits

Categories