^^,
archives

Archive for

Balik dah

saya sudah pulang ke uni saya. cuti sudah habes. sambung bercuti kat Uni pula. selamat menyambung cuti bagi yang belum pulang. fullstop. *sedang mencari mood bercuti* =) Advertisements

Complicate Heart- mltr

One of My favorite songs since i was a kid till now..lagu ni sangat best..evergreen. ..huhu…enjoy! Don’t know what to say now Don’t know where to start I don’t know how to handle A complicated heart You tell me you are leaving But I just have to say Before you throw it all away Even … Continue reading

Jalan-jalan Sentosa

Cuti sem kali ni, kitorg pergi ke sentosa Island,Singapore, Kak Fana, Ikram n Tika n Tika turun ke rumah ku di jb.. sentosa island best gak..kitorg nak masok Universal studio, tapi tickets sold out, so kitorg main2 kat luar je la…amek2 gmbr…masok2 kdai…huhu~ then kitorg g main kat beach atau pantai dalam bahasa ibunda..hehe~..Ada banyak … Continue reading

satu dua tiga

berkali-kali lagu ni direpeatkan kat laptop ni..best2 kalau tak silap, tajuknye satu..by aris ariwatan kot,, ingat mase skola2 dulu main nyanyi2 lagu ni siap dengan gaye skali… ape2 je la prangai.. Satu… kasih nan abadi Tiada tandingi Dia yang satu Dua… sayang berpanjangan Membawa ke syurga kasihnya ibu Tiga… lapar dan dahaga Rela berpayahan setianya … Continue reading

Cousins night out..

Assalam sume…baru sahaja selesai dengan pertunangan akak saudara ku Kak nab bersama bakal suami tersayang, abg Hafiz…..cpt2 kawen, nak mkn kenduri plak…hehe~ape2 pon tahniah kepada kamu berdua…: ).hehe….lpas upacara tunangan itu…ptg itu ak telah mengqada tidurku..yela drive nonstop dr jhor…berbakti kpd keluarge la katekn…haha~ Malam tu, xde aktiviti tetap, jadi kami sepupu2 keluar jnjalan….(tp rmai … Continue reading

Langkah tercipta

Langkah tercipta -UNIC adalah antara lagu-lagu feveret ku.. like 100x..:) Semalam aku kelukaan, Kecewa kehampaan, Mencalar ketabahan, Impian seringku harapkan menjadi kenyataan Namun tak kesampaian, Allah… Inginku hentikan langkah ini Bagaikan tak mampu untuk ku bertahan Semangat tenggelam lemah daya, Haruskah aku mengalah namun jiwa Ku berbisik inilah dugaan Dan langkahku kini terbuka Pada hikmah … Continue reading

KERETA LAMPU PUTIH

lampu kereta yang berwarna putih sangat menganggu penglihatanku di waktu malam. Terutamanya kereta yang bertentangan arah dengan ak. Sedangkan kereta yang pakai spot light pon ak dah silau, ni lagi lampu yang terang benderang tu. Mata kite ni secare otomatiknyer akan bertindak balas dengan cahaya yang datang dari depan, jadi kalau kat tempat gelap, kereta … Continue reading

Sayangi beg duit anda…hehe~

Hari ni beg duit ku hilang… Lokasi : Giant tampoi, johor Time: 3.30-4.30pm tengah membeli belah, kusedari sesuatu hilang dari pangkuanku..iaitu beg duitku….ala yang kaler coklet tu….yang buruk-buruk sikit tu… Aku sangat takot bile menyedari beg duit ku dah tak berada di tanganku. Mesti ku tertinggal kat mana2 dalam Giant tu…tu la sape suruh x … Continue reading

June 2010
M T W T F S S
« May   Jul »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Blog Stats

  • 5,359 hits

Categories