^^,
archives

Archive for

From HIM we come & to HIM we will return

Al-Fatihah untuk arwah Hafih Zainihusyairi aka Jeni bekas pelajar kmpp 07/09. ( 1st August 1989- 31st July 2010) Semoga Rohnya ditempatkan dikalangan mereka yang soleh… InsyaAllah. Advertisements

Out of the blue- Mltr

I was almost about to lose my faith Was still dreaming but feared it was too late But then you came along to my surprise And stole my heart before my very eyes Chorus: You took me right out of the blue Simply by showing that you love me too Only by giving me your … Continue reading

Alfatihah

Al Fatihah hari ni. ku pergi menziarah ade kematian kat rumah jiran blakang rumah… sedih jugak tengok suasana sayu ..kasihan si suami, kehilangan isteri tercinta…si anak2 kehilangan ibu mereka…ibu kehilangan anak mereka… . mase tu baru ku sedar bhawa kite semua akan pergi mnghadapNYA. kalau x, aku lupe .. aku alpa….melihatkan tubuh jenazah kaku tak … Continue reading

Putaran Kehidupan

Cheer up! ada masa jatuh,ada masa kita di atas. usaha lagi!!… gagal sekali bkn bermakna gagal selamanya. Hapuskanlah air matamu, redha dan teruskanlah usahamu.. lgu ni sebagai pmbakar smngat di kala down…:) hayati lah lirik nya… Putaran Kehidupan Album : Cinta dan Harapan Munsyid : Firdaus http://liriknasyid.com Saat kau melangkahkan kaki Jatuh dan bangun sendiri … Continue reading

Cheer up T________T

tak taw la knpe nak bermuram durja pula mlm2 ni.. rasa sedih dan mcm2 perasaan becampur baur.. mgkin ak terlalu sensitif@ emo kot… rase nak nangis pon ada.. adakah kerana………………………………………………………..? atau aku…………………………………………………….? hurm….takkan lah aku…………………………………………….. ? ape2 pon sbbnyer, hidup mesti cheer up!..dun let it take away ur happy life *pesanan utk diriku sndiri*

July 2010
M T W T F S S
« Jun   Aug »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Blog Stats

  • 5,340 hits

Categories