^^,
archives

Archive for

Alhamdulillah~ irc oh irc

Alhamdulillah syukur Thank you Allah. buku library ku yang hilang 2 semester lepas tlah dijumpai xyah byr gnti utk buku tu. selamat duitku…Syukur2 tp still kene byr denda lewat pulang buku… xpe la.., at least x sbyk hrge buku .. tp seriously, ku rse mcm x same je bku yg ilang tu dgn buku yg … Continue reading

Esok kembali ku ke realiti..keluar lah ku dari fantasi

*xyah bce pon xpe..post merepek aku jer ni..huhu* esok da kene blk UTP. esaimen byk menantiku sjak raye lg sbnrnye……aduh2… ak ade lagu untuk dedicate kat esaimen yg byk ni… so, tonite mlm last utk wat esaimen sblum esok tibe… “Dont wanna close my eyes.. Dont wanna fall asleep. coz i have assignment to do. … Continue reading

Konvoi Raya

Hari ni ku tlah mnjoin kwan2 sepersekolahan ku untuk konvoi raye 2010. Total 5 kereta. dalam 20 orang. sume kwan2 skolah menengahku xkire la yg kluar mase form 3 ke form 4 ke…lin,zack,syark,wani,atun,shada,nacob,frhlia,jijah,hani,moon,syira jamil,kam,ften mad,ain burn,ecah menar,azie n adik nya,tasya,far,zahrah, n ct……together we grow up…and meet again ..sume masing2 dah bersepah-sepah…msg2 da berubah… Yang overseas … Continue reading

assignment oh assignment

now. already raya ke tiga.. smangat utk raye dah slow down. cuti plak tinggal sminggu je lg. zzz.. assignment byk lg x wat . susah nyr nak ubah mood cuti raye to mood assignment.. haih.. for things to change, you must change first..huhu *tulis blog lagi sempat, assignment bler mau bwat?* assignment and Raya is … Continue reading

iftar gabungan~

Arini rumah agak ramai dr biasa buke poser makan mcm raye sbbnye arini iftar dengan mama and mak, mak dtg rumah dgn nabila, udin, dgn taufiq jd siblingsku bertambah arini mak bwk rendang, ketupat,n kueh2 tmbh lg ngn mee udang, ayam percik, nasi lagi..huhuh dorg bebuke kat sni sbb nak trus btolak ke trngganu untuk … Continue reading

~Selamat hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Batin~

Selamat Hari Raya Adilfitri Maaf Zahir Batin Ampun maaf salah silap segalanya. Andai TERkasar bahasa TERsilap bicara TERmarah yang tak kena TERtanya tak tentu hala TERbising menyakitkan telinga TERsasul yang tak sengaja TERpukul kat mana-mana TERpekik di telinga TERhantuk di kepala TERpinjam harta benda TERmoody tak semena-mena TERumpat bila-bila TERmacam-macam lagi yang kene mengena. halalkan … Continue reading

Baru sampai,.. mid sem break

Salam ku baru sampai Alhamdulillah lame sngguh prjalanan dr perak ke johor bahru ni dr kol 10mlm smlam smpai pkul 8pg. sebabnye bas punye tayar pecah, terlanggar sumthing. sumthing tu ape, sy tak tawu..huhu yg sy tawu, sy sgt ngntok dan tdo je dlm bas sementare org turun naik bas repair2 tayar. dan hari ni … Continue reading

September 2010
M T W T F S S
« Aug   Oct »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Blog Stats

  • 5,340 hits

Categories