^^,
archives

Archive for

Minggu paling hectic …aiyoo

Minggu ni, aku dah habis dgn report2 yang perlu dihantar, assignments dan juge test Benda2 yg berlaku minggu ni ialah:- 1) Report Geochemistry Dr Eswaran 2) Presentation Geochemistry 3) report lab Visit Geochem jugak 4) Baru submit assignment clastic sedimentary 5) melalui test Geochemistry-Petroleum system 6) Sabtu- test probability & statistics (kantoi daa..satu rumus pon … Continue reading

Pening

kepala pening sangat.. kenapa..sebab bersukan ke. .lama sangat tak bersukan, sekali pergi, balik mesti pening, tapi yang selepas2 tu, dah tak pening dah…hurm..kenapa yerkk.? Pagi tadi pergi main badminton dengan coursemate dan roomate. Lepas tu pegi swimming. mase tu okey lagi, aktif bertenaga + ceria. 🙂 Balik je bilik (jalan kaki dari sports complex yang … Continue reading

Aishiteru

baru lepas tgk drama bersiri jepun Buzzer beat!. best jgk…tgk la….ade 11 episode je….. sempat lagi nak promote citer ni membuatkan mood ak berubah menjadi jiwang seperti hero heroin jepun….haha Aishiteru= i love u >>>dalam bahase jepon kat bawah ni ucapan I love you dalam 100 bahasa. semua memberikan makna yang sama.. menarik jgk.. banyak … Continue reading

Hujan+Jalan licin = berhati-hati

Salam. Ini kisah di suatu petang. di satu hari yang agak sibuk. Di mana ku terlibat dalam kemalangan jalan raya. kali pertama jugak.yg teruk.. Alhamdulillah kami xde ape2. Sebenarnye nak dijadikan sebab musabab, jalan raye tu licin, tayar botak, and kereta agak laju. tp dah takdir bnde dah nk berlaku haritu.. tibe2, kereta hilang kwalan..sahabatku … Continue reading

Izinkan abang nikah satu lagi boleh?

tertarik dengan artikel ni… credits to i luv islam..mohon di share yer. .actually byk lg artikel best2 kat i luv islam ni…. bacelah… “Sayang, Abang minta izin untuk nikah sorang lagi,” Aliyah yang sedang melipat kain, terdiam seketika. Mungkin terkedu. Adakah pendengarannya kian kabur lantaran usianya yang kian beranjak. Adakah dialog tadi hanya dilafazkan di … Continue reading

October 2010
M T W T F S S
« Sep   Nov »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Blog Stats

  • 5,328 hits

Categories