^^,
archives

Archive for

Farewell 2010, welcome 2011

Farewell 2010, welcome 2011. I hereby close this chapter of 2010 and ready to open the 2011 chapter without forgetting the happennings in 2010.  All sweet sour things that happen in 2010 will remain in memory. Looking forward for the new 2011,hoping this year will be a blast one  for me and you . cheers … Continue reading

Selamat Pengantin Baru (kak Nab dan Abg hafiz)

Baru-baru ni ku balik kelantan sebab ade majlis kenduri kawen atau org panggil bekwoh.Kenduri Kawen sepupu ak. Maknanye ak akan dapat sepupu baru. Sepupu ipar..hoho..Ramai jugak yang dapat balik. Mcm raye plak rase. Tapi ade jugak sepupu2 yang x dapat balik sebab dorg tak cuti . Ada kelas la..mcm2 lg.. Ape2 pon sangat meriah sambutan … Continue reading

Sungai Lui -Aizat

Dearie Diary… Selalu dengar radio x? Sejak menjak ni selalu jugak dengar radio …asal naik kete je dengar radio…Asal dengar radio je dalam kete.. Dan tetibe ak dah terminat dengan lagu sungai Lui nyanyian Aizat ni. .lagu dia tenang je dengar… ..huuu..suke2..sangat layan.. tp ku x phm jugak kenapa nama die Sungai Lui ek?… agaknye … Continue reading

Confessions of a shopaholic

Dear Diary, Hari ini dan semalam merupakan hari shopping menyopping saye bersama mama. mama telah mengajak saye kua beli belah dari kasut sampai baju sampai tudung sampai beg sume beli. Dah macam shoppin raye. Tapi raya haritu tak shopping apa-apa pon. Raya paling jimat..huhu mungkin ni sempena year end sale kot…and lame jugak tak shopping2 … Continue reading

Ryusei No kizuna

Dear Diary, Ak baru je tengok drama bersiri Jepun tajuk die Ryusei No kizuna aka Ties of shooting stars. Best gler cite die. Kisah pasal 3 adik beradik yang kehilangan ibu bapa mereka sejak kecik. Dorg sangat rapat. Selalu pi tengok shooting stars sama-sama. Ibu bapa mereka dibunuh pada suatu mlm mereka keluar rumah senyap-senyap … Continue reading

Rayyan Fantasi

Hari ni ada rezeki lebih, novel baru. Pergi badan cemerlang kat Angsana, tak berniat pon nak beli ape2. tiba-tibe ternampak pulak novel ni. Tajuknya Rayyan Fantasi -Ramlee Awang Murshid buku tu kua selepas trilogi bagaikan puteri. Baca synopsis dia, mcm best je.. dan lagipun kebanyakan karya Ramlee Awang Murshid aku suke..antara karya-karya Ramlee Awang Murshid … Continue reading

Biskut kering + Milo Panas.

entri xde keje namenye ni… biasela cuti2 ni. p/s: xyah bace pong xpe 😛 Biskut kering cicah dgn milo panas. yum2. sedap giler. makanan ku mase kecik2 tadika setiap pagi sebelum g tadika. sampai sekarang suke. korang pun msti suke kan. sesuai dimakan di waktu hujan, petang-petang, sebagai sarapan, dan ketika menonton wayang ( di … Continue reading

Salam Maal Hijrah 1432H

Di sini saya nak ucapkan Salamat Tahun Baru hijrah 1432H kepada semua yang berada di luar sana, Semoge tahun-tahun berikutnye lebih baik dari semalam. InsyaAllah 🙂

Jadi anak tunggal @ tunggul…hoho

Sekarang ni cuti sem dah mula. Aku kini berada di rumah. tiada lagi assignment, kelas, projek,events. dan bnde2 lain yg berkaitan uni ak. Tapi ak kebosanan di rumah ni sebab semua adik beradikku xde. sorg dah blk Kolej die, lg 3 orang pergi Tahfiz kat Simpang Renggam. Pusat pengajian Quran tu terletak 70++ Km dari … Continue reading

December 2010
M T W T F S S
« Nov   Jan »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Blog Stats

  • 5,340 hits

Categories