^^,
Anda sedang membaca..
hari hari ku

Cityville

sekarang ni ku dh tercommitment dengan game cityville kat Facebook. Game ni kena bina2 bandar, susun 2 rumah, bukak bisnes, franchais.best!..haha…cmne leh terpikat?..semuanyaa bermula mase ak ikut kwan aku balik bilik die kat UTM skudai..tgk kat laptop die tgh main game tu, ak pon tny la best ke x?..die cakap best..balik rumah, ak pon usyar la….huhu…last2 terpikat ngn game tu..tp kdg2 bosan jgk bile xde energy, kene tunggu energy reload baru leh main blk..hoho…bnde ni adek beradik farmville, tp ak lg suke cityville .

Effect jugak game cityville dalam idop ak. Kalau keluar jalan-jalan, lalu kat construction site yang tergendala, nnt ak ckap kat adik ak,”Ni mesti tak cukup energy nak bina ni”. Energy tu penting dlm cityville..kena tunggu die reload, baru boleh membina2..Kalau nampak menara francais ape2, kedai, rumah , bangunan, jalan, mesti relatekan dalam cityville..haha..sengal gak la rase…

tulah, asyik studi cityville jerr…zz

 

Nak buat bandar ni memerlukan wang yg byk..hoho

jom visit2

 

 

Advertisements

About nizzys

just ordinary person in ur neighbourhood next door...= )

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

January 2011
M T W T F S S
« Dec   Feb »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Blog Stats

  • 5,352 hits

Categories

%d bloggers like this: