^^,
archives

Archive for

Tell 100 Truths..

dear diaryku.. .ni serius ak xde keje..sebenarnye byk je keje…xde keje konon..heh..menjawab2 soklan2 di fb….my 100 truths…huhu…jawab jgn tak jawab… 1. Last beverage → the o ais 2. Last phone call → ibu ku tersayang 3. Last text message → Nab Nib Nob 4. Last song you listened to → Andai kau Pergi- Indigo 5. Last … Continue reading

Alfatihah

Terkenangkan memori bersama mereka yang telah tiada…Baru2 ini dikejutkan dengan berita pemergian atukku dan ibu saudaraku selang sehari berturut2.Terkenang pula aku akan ahli2 keluarga aku yang telah tiada…..aduh, mungkinkah ini tandanya apabila aku asyik bersedih sejak menjak ni..…. Alfatihah buat nenekku yang telah kembali ke rahmatullah pada tahun 2002. Mase tu ku baru je form … Continue reading

Nostalgia- Shoutul amal

Dear diary,ku dedikasikan lagu ni untuk sahabat2 ku di smkajb batch 02-06 dlu..hoho..ape kaba la masing2…semua dah ikut hala tuju berlainan…..tetibe tgk gmbr2 lame…rindu lak kat kowgg..ingat zaman2 mude mudi sekolah2 dulu. . <3..jom layan lagu yg liriknyer penuh makne ni..huhu   Terkenang sebuah memori lalu Kisah persahabatan kita bersama Di dalam satu pengajian Menuntut … Continue reading

Dizzy+Homesick

*Dizzy mode* *Homesick mode* *Sleepy mode* *merapu mode* I took my bus from JB to tronoh last night ..This is not the first time I board a bus…But I dun know why my heart is not feeling like going ..Im feeling bad….I felt like I had not enough of Home Theraphy…Home sweet home,….and now I … Continue reading

Merong Mahawangse

“sampainya masa tibanya waktu. redup hati kaum berdua, bila dua jasad bersatu, hidup mati jadi bersama.”- Merong Mahawangsa Sempat plak puisi2 ni.sebab ak baru je tgk cter Hikayat Merong Mahawangsa minggu lepas kat CS,JB. .Setelah berkurun lamenye ku x ke CS naik bas, jd hari tu ku naik bas, sebab kete kat rumah repair..hehe..baru feel … Continue reading

Di rumah

Yeay…sekarang di rumah…cmner leh ade kt rumah ni?..aishhhh…bkan dulu kate xmo balik ke???? hurmm..sebeno benonyerr..Kitorg dak2 PGS  ke kl sempena ade Petroleum Geology Conference Exhibition (PGCE) 2011 kat klcc…ade student program .Jadi banyaklah student2 Universiti yg datang macam UKM, UM, UMK, UMS, USM, dan mcm2 lagi . Dalam program tu byk jgak pendedahan mengenai career … Continue reading

Kita tak sehaluan

AKu nak membebel…*xnak buang mase x yah bace*     Dalam hidup ku, byk jgk brg2 elektronik yang berdamping dengan aku…Laptop, fon, hard disk..sume2 tu la….. dan Dalam banyak benda elektronik yang ku gune,satu bnde  ku paling tak suka iaitu Printer TAPI  masalahnye ku sangat memerlukannya ..Memula aku xde la dendam2 sangat dengan printer ni..biase2 … Continue reading

March 2011
M T W T F S S
« Feb   Apr »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Blog Stats

  • 5,359 hits

Categories