^^,
archives

Archive for

Pindah pindah

Salam kengkawan….Saya baru berpindah ke blogspot. Saja nak menukar angin. Sile sile lah follow yer kengkawan. http://nizzysword.blogspot.com/ Jemput datang ke belog yang tak seberapa ni.. Jangan segan silu.huhu  

Selamat menempuh sem baru

Dear diari, pejam celik pejam celik dah masuk semester baru. Tahun ketige semester pertama jurusan geosains petroleum di yutipi ni.. cuti semester dahlah sekejap aje..tp xpe, bersyukur dengan cuti yang ade..IPTA lain sume ade cuti empat bulan, tapi cuti empat bulan aku telah di crammed kan pada bulan september nanti. sebab tu lah cuti semester … Continue reading

Sanah Helwah

dear diary, sempena besday saye ni, nak ucapkan hepi besday kepada diri sndiri, dan terimakasih kpd kwn2 yg wish…really made my day.. nak cite pasal breakfast+besday in advance yg dibuat oleh kwn2 ku mumu, Bella , dan kak dihadiha..thx thx thx….xsgke la pulak korg smbut awal..heee…terharu la plak….gembire2 ..ferst time breakfast besday!… menu: mee goreng … Continue reading

Balik kampung 11 mei 2011

Hari ini, aku nak balik rumah. dari utp,..bertolak dari batu gajah jam 2 ptg… naik  ETS yang dua jam tu..konon2, nak balik pagi, tetibe ade pleasant surprise lak..huhu~.jadi blk lah kol 2 ptg…sampai ke kl sentral pukul 4ptg… ..lepas tu pergilah ke Puduraya untuk ambil bas direct ke jhr, tapi rupe2nye area Pudu raya adalah … Continue reading

buat Inche Housemate

Dear diary. Izinkan aku menulis dengan jiwang di sini yer..kepada sape2 yang xnak jiwang xyah bace yerrr ….hehehe. .kali ni aku nak tulis pasal. ..sudut pandangan aku … sebagai response kepada belog Mumu yg membincangkan pasal sudut pandangan “Inche Kekasih” kepada Cik kekasih… : ))) ……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….. Kali ni saya tulis pulak pandangan dari pihak Cik … Continue reading

May 2011
M T W T F S S
« Apr    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Blog Stats

  • 5,328 hits

Categories