^^,
Anda sedang membaca..
hari hari ku, utp

Selamat menempuh sem baru

Dear diari,

pejam celik pejam celik dah masuk semester baru.

Tahun ketige semester pertama jurusan geosains petroleum di yutipi ni..

cuti semester dahlah sekejap aje..tp xpe, bersyukur dengan cuti yang ade..IPTA lain sume ade cuti empat bulan, tapi cuti empat bulan aku telah di crammed kan pada bulan september nanti. sebab tu lah cuti semester kali ni kejap….tp aku telah mengisinya dengan pelbagai aktiviti berfaedah..=.=

Sekarang ni pun dah seminggu masuk semester ni, ak masih dalam proses meng add dan meng drop subjek2..

Jadi antara subjek yang ak amek untuk sem ini.. calon-calonnya ialah:

  1. Basin Analysis & Petroleum System
  2. Drilling & Production Technology
  3. Volume Interpretation & Visualisation
  4. Fieldwork Management & Geo Field Camp
  5. Malaysian Studies
huuu..tengok subjek-subjek ak amek semua ade &(and). zzz

Ape ape pon ak mengucapkan selamat belajar dan gud luck untuk diri sendiri dan semua rakan2 yang senasib dengan saya.Semoga dipermudahkan untuk semester ini.. Amin..hehe
Kepada rakan2 lain yang tengah cuti2 sem panjang2 ni …seyes ak jeles,.
selamat bercuti dan selamat mencari kerja part time,
kepada yang gi melancong, jangan lupe survenir untuk aku…
lepas ni kalau mase korang naik semester nanti , ak pulak cuti, bagilah jawatan kerja part time tu kat ak plak yer.(jb and singapore only)..xkesah keje ape..asalkan halal..yerlah, cuti 4 bulan ak nanti xproduktif kalau aku tak gi bekerja  ..haha~


oklah, nak menempuh sem baru ni, nak kumpol semangat kejap..huhu..
pen off~
Advertisements

About nizzys

just ordinary person in ur neighbourhood next door...= )

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

May 2011
M T W T F S S
« Apr    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Blog Stats

  • 5,340 hits

Categories

%d bloggers like this: